Proov

Podcast – Tandem: Tervislik juhtimine

  • Tandem pausiga
    by admin on July 25, 2024 at 11:56 am

    Paus. Paus määrab rütmi, ja tandem pausiga on seega tandem loomise ja puhkamise rütmiga - tandem tulemusega.

  • Liina Kersna taipamised tandemitest
    by admin on June 17, 2024 at 6:15 am

    Riigikogu liige Liina Kersna on töötanud tandemina nii poliitiliste tippjuhtidega kui ka tippjuhina. Lisaks teeb ta Tartu Ülikoolis haridusvaldkonnas doktoritööd, kus muuhulgas uurib koostöist õppimist ja õpetamist.

  • Tandem üle põlvkondade
    by admin on May 11, 2024 at 3:20 pm

    Organisatsioonikultuur ei loo ennast ise. Teda tuleb suunata, vōimestada ja kohandada. Kas me oskame rakendada pōlvkondaeülese rikkuse, lubades tööellu uued vaated ning vōimalused? Episood avab pōlvkondadeülese tööelu vōimalusi ja väljakutseid. Ilustamata, juhtumi kirjelduse kaudu.  Head kaasa mōtlemist!

  • Anti Orav: tandem oravarattaga
    by admin on May 1, 2024 at 3:17 pm

    Juhtide arengumentori Anti Oravaga on jutuks tandemid juhi teekonnal, juhi rollid ja nende muutumine ajas. Samuti see, kuidas aru saada, millal on aeg muudatuseks ja mida on vaja, et saab rahulikult uksest välja minna. Seegi, kuidas kokkulepe olla haavatavad viib juhtide meeskonna uuele tasandile.

  • Rasmus Kagge tandemid
    by admin on March 30, 2024 at 4:47 pm

    Kui siia kirjutada reklaamtekst, siis Rasmuse sōnul on siin podcastis esimest korda lahti räägitud tema enda lugu. Muidu avab ligi kolmekümne aasta eest ajakirjanikuna alustanud mees teisi. Kui siia kirjutada professionaalsusest midagi, siis seekordne stuudiotund avab mentorluse nurkade alt, milles on avastada kordades. Kui siia kirjutada soovitus enne kui kuulama asud, siis kōlama jäi tervislik...